EFOD yeni sezona hazır

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında elde ettiği başarılarına bir yenisini ekledi. Yeni sezonu kentin önemli fotoğraf sanatçılarından Enver Şengül'ün ‘Kudüs've ‘Aşura-Hz. Hüseyin Aşkına' ve Hakan Yaşar'ın ‘CarpeDiem' sunumları ile açacakken, EFOD üyesi Erhan Karadeniz de katıldığı yarışmada sergileme ödülü kazandı.

EFOD yeni sezona hazır
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Fotoğraf Sanatı Derneği (EFOD) ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında elde ettiği başarılarına bir yenisini ekledi. Yeni sezonu kentin önemli fotoğraf sanatçılarından Enver Şengül’ün ‘Kudüs’ve ‘Aşura-Hz. Hüseyin Aşkına’ ve Hakan Yaşar’ın ‘CarpeDiem’ sunumları ile açacakken, EFOD üyesi Erhan Karadeniz de katıldığı yarışmada sergileme ödülü kazandı.

Kentin kültür hayatının önemli bir parçası olan EFOD, yeni sezonunu fotoğraf sanatçıları Enver Şengül ve Hakan Yaşar’ın sunumları ile açacak. Şengül’ün ‘Kudüs’ve ‘Aşura-Hz. Hüseyin Aşkına’, Yaşar’ın ‘CarpeDiem’ adlı sunumları Cuma günü saat 19.00’da mini bir kokteyl ile EFOD Gösteri Salonu’nda yapılacak.

Öte yandan aldığı ödüllerle de adından bahsettiren EFOD, yeni bir ödül daha kazandı. Bandırma Belediyesi tarafından düzenlenen 30’uncu Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda EFOD üyesi Erhan Karadeniz, sergileme ödülü aldı.

EFOD Başkanı Serdar İyiiz, “EFOD olarak yarışmalarda kazandığımız ödüllerle ağırlığımızı ortaya koyuyoruz. Yarışmalara katılan arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. EFOD olarak her yerdeyiz” dedi.

Haber Merkezi