TEMAD Edirne Şubesi, üyelerine iftar programı düzenledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenledi.

TEMAD Edirne Şubesi, üyelerine iftar programı düzenledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanlığı, dernek üyelerini iftar programında ağırladı. Kentteki bir tesiste düzenlenen iftarda üyeler hazırlanan sofralarda birlikte oruç açtı.

"Sofralara birlikte oturuyor olmanın huzurunu yaşıyoruz"

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş, Ailece oturulan iftar sofralarının Ramazan Ayının manevi havasına ayrı bir güzellik ve anlam kattığını söyledi.

 TEMAD Edirne İl Başkanlığı'nın, ortak değerlere sahip ve asla sarsılmayacak bir gönül bağı ile birbirine kenetlenmiş büyük bir ailenin adı olduğunu belirten Bildiş,"Bu ailenin bireyleri vatan aşkı ile geçen ömrünün birçok iftarını ailesinden ayrı yapmak zorunda kalan kahramanlardan oluşmaktadır.  Bugün bu iftar soframızda ailemizle birlikte oturuyor olmanın huzurunu yaşıyoruz. Her geçen gün yeni katılımlarla daha da büyüyen ve güç kazanan TEMAD’ın bu gücünü bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu yararına faaliyetlerde kullanmaya azami gayret gösterecektir” ifadelerine yer verdi.

İftar programında olduğu gibi bayramda da tek yürek olacaklarını vurgulayan Bildiş, iftara katılan tüm dernek üyelerine teşekkür etti.

Burcu Temel