211 Bin 657 Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçisi 'Yeniden Öz Sağlık-İş' dedi

HAK-İş Edirne İl Başkanı ve Öz Sağlık-İş Sendikası Edirne Şube Başkanı Emre Promet, 2024 yılı Temmuz ayı istatistiklerine göre 211 bin 657 üyenin katılımıyla sosyal ve sağlık hizmet iş kolunda 1.sendika olduklarını duyurdu.

211 Bin 657 Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçisi 'Yeniden Öz Sağlık-İş' dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan 2024 Temmuz ayı istatistikleri liderlik geleneğini devam ettirdiklerini söyleyen Promet, yaptığı yazılı açıklamada konuya ilişkin detaylar aktardı.

211 bin 657 Sağlık ve sosyal hizmet emekçisinin kendileri ve sendikal hakları için en güvenli çatı olarak yeniden Öz Sağlık-İş’i tercih ettiğini söyleyen Promet, "Emek mücadelesinin fedakâr kahramanları sağlık ve sosyal hizmet emekçileriyle, üyelerimizle gurur duyuyoruz. Bu büyük onuru aralıksız bir şekilde yeniden bizlere yaşatan teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Örgütlenme seferberliğimiz devam ediyor, Türkiye’nin her yanından sağlık ve sosyal hizmet emekçileri daha fazla hak ve kazanım için Öz Sağlık İş çatısı  altında bir araya geliyor. Emeğin en güzel hikayesini sizlerle birlikte yazmaya devam ediyoruz" dedi.

Haber Merkezi