Açık hava konserleri başlıyor

Edirne'de 4-16 Ekim tarihleri arasında açık hava konserleri gerçekleştirilecek. Birbirinden güzel sanatçıları müzikseverlerle buluşturacaklarını söyleyen Organizasyon Sahibi  Aziz Gül, benzeri görülmemiş bir konser serisi olacağını belirtti.

Açık hava konserleri başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Binlerce üniversite öğrencisini ağırlayan Edirne'de, açık hava konserleri gerçekleştirilecek.Konserler için geri sayım başladı.  Bilet satışlarının devam ettiği festivale yoğun katılım bekleniyor.

Özellikle gençlerin sevdiği ve son zamanlarda popüler olan sanatçıları ağırladıklarını söyleyen Organizasyon sahibi Aziz Gül, gelen talepler doğrultusunda hareket ettiklerini ve müzikseverlerin kulaklarının pasını dileceklerini ifade etti.  

Katılımcıların müziğe doyacağı dopdolu konserler ve yeniliklerle unutulmaz anlar yaşanacağını belirten Gül, Bundan sonra da sezon boyunca çeşitli konser, festival ve etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Organizasyonun bir diğer sorumlusu Ümit Özel ise, havalar soğumaya başlasa da festival ve konserlere ilginin her zaman yoğun olduğunu söyledi. Üniversite öğrencilerinin gelmesiyle birlikte kente hareketliliğin arttığını belirten Özel, bu kalabalığın konserlere de yansımasını beklediklerini aktardı.

Edirne açık hava konserleri, Olin Kavşağı Gül Davet Bahçesi’nde, 4-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Konserlerde 4 Ekim Cuma Duman, Moğollar, 5 Ekim Cumartesi Mert Demir, Melis Fis, 6 Ekim Pazar Sagopa Kajmer, ATİ 242, 11 Ekim Cuma Semicenk, 12 Ekim Cumartesi Motive, 13 Ekim Pazar Derya Bedavacı, İstanbul Arabesque P., 16 Ekim Çarşamba Cem Adrian sahne alacak.

MUHABİR