'AKP fitili tutan, PKK fitili ateşleyen durumdadır'

MHP İl Başkanı Zakir Topdur, "PKK'ya Teslim Olmuş AKP'nin İdaresindeki Türkiye Acılar Yaşamaya Devam Ediyor." Dedi.

'AKP fitili tutan, PKK fitili ateşleyen durumdadır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP İl Başkanı Zakir Topdur, "PKK'ya Teslim Olmuş AKP'nin İdaresindeki Türkiye Acılar Yaşamaya Devam Ediyor." Dedi.

MHP İl Başkanı Zakir Topdur yaptığı yazılı açıklamada, "PKK'ya teslim olmuş AKP'nin idaresindeki Türkiye acılar yaşamaya devam ediyor. Bu acılara birde hain planların cesareti eklenmiş durumdadır. Biz Türk milliyetçileri için, gelinen bu nokta kesinlikle şaşırtıcı olmamıştır. Çünkü AKP iktidarında yaşanan gelişmeler ışığında herkesi PKK'ya verilen tavizler konusunda ve hangi adımların gerçekleşeceği konusunda sürekli uyardık ve uymaya devam ediyoruz." Dedi.

Bugün Türkiye'de PKK'nın azgınlaşmasının ve onların Türkiye'yi acılara boğmasının başlıca sorumlusu olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olduğunu iddia eden Topdur, şunları kaydetti: "PKK'nın Kürtlerin temsilcisi, Öcalan'ın Kürtlerin önderi gibi algılamayı yaratan "Kürt Açılımı" sürecinin mimarı bu iki isimdir. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Çok güzel şeyler olacak" , Başbakan Erdoğan'ın "Hazmettire hazmettire gerçekleştireceğiz" dediği "Kürt Açılımı" bugün Türkiye'yi getirdiği nokta ortadadır.

Şehitlerimizin artışı ve BDP'li ihanet çetesinin "Kürt halkı olarak demokratik özerkliğimizi ilan ediyoruz" açıklaması günübirlik bir açıklamanın sonucu değil, bizzat AKP iktidarının uygulamaya çalıştığı projenin bir eseridir. "Kürt Açılımı" ABD'nin hazırladığı, AKP ve PKK'nın el ele uygulamaya çalıştığı bir projedir. Bugün Türkiye adına acı meyvelerini vermeye başlamıştır. 13 tane şehidin olduğu gün "Özerk Kürdistan" ilanı AKP'nin verdiği tavizlerin bir birikimidir. BDP çatışı altındaki PKK'lılara bu cesareti AKP iktidarı vermiştir. Devlet birimlerini Knadil-İmrali hattında çantacı gibi kullanan ve PKK'yı meşrulaştırmak için her yolu deneyen AKP iktidarının İmralı'da pazarlık masasında Apo'yu tatmin etmeye uğraşırken "Özerk Kürdistan" ilanı gelişmeleri idrak edebilenler için oldukça önemli bir mesaj oluştur.

AKP'nin adeta yol arkadaşı yaptığı, neredeyse hükümetin bir bakanı gibi davranma noktasına getirdiği Apo, geçtiğimiz haftalardaki açıklamasında ne demişti: "Yaptığımız temaslar artık bir görüşmeyi aşmıştır, bir ortaklaşma, sözleşme düzeyine gelmektedir. Bu Kürt tarihinde belki ilktir." "Ortaklaşma ve sözleşme" bu atmosferde çok önemli kavramlardır. Terör örgütünün kurucusu ve yöneticisi Apo nereye ortak edilmektedir, yapılan söylemeler içinde ne gibi maddeler vardır?

AKP iktidarı PKK'nın ve Apo'nun tekrar dirilişi olmuştur. Kürt Açılımı sürecinin başladığı günden itibaren AKP iktidarının PKK ile yol yürümesi ortada dura bir gerçek iken, AKP'li yöneticilerin şimdi yaşanan acıların kendilerine tepkiye dönüşmemesi için oynadıkları rol her zamanki gibi aldatma ve kandırmaya yöneliktir.

AKP'nin yazar kadrosunun Apo'nun serbest bırakılacağını kamuoyuna duyurduğu günlerde, Apo'nun "ortaklaşma ve sözleşme" açıklamasını yaptığı bir zamanda Diyarbakır'da yapılan hain saldırı ve aynı gün "Özerk Kürdistan" ilanı hesap vermesi gereken bir durumdur. Bu esere destek veren millet iradesi aklını başına almaz, AKP'nin hipnozları karşısında derin uykuya devam ederse PKK'nın hâkimiyeti daha da genişleyecektir

Habur'daki rezalete ve PKK açılımına rağmen AKP'nin %50 oy desteği alması PKK'nın bugün pervasız hale gelmesinin başlıca sebebidir. AKP'ye verilen oy aynı zamanda ABD'ye, Barzani'ye, Talabani'ye ve Öcalan'a giden oy olmuştur. AKP maalesef milletin anlamsız desteğinden aldığı güçle Apo ile "ortaklaşma ve sözleşme" noktasında gelmiştir.

AKP iktidarı kendisine verilen küresel misyonu bu dönem gerçekleştirecektir. AKP-BDP arasındaki rol paylaşması aynen devam etmektedir. Bu rol paylaşmasını idrak etmek isteyen herkes, sadece MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yıllardır yapmış olduğu tespitleri ve uyarıları geriye dönük tekrar incelerse bu ülkede sadece hak ve hakikat adına MHP'nin milli bir mücadele verdiğini görecektir.

AKP iktidarı bu ülkenin başında bulunduğu sürece, bu ülkenin bölünme hedefi ulaşacaktır. Özellikle referandum sürecinden bu yana, bu bölünmenin fitili ateşlenmiştir. AKP fitili tutan, PKK fitili ateşleyen durumdadır.

Tarihin sürekli haklı çıkardığı Türk milliyetçileri etrafında oluşturulacak güç bu oyunu bozacaktır en önemli etken "millet iradesinin " derin uykusundan artık uyanması olacaktır."