Aksal, Ocak başına geçti

AK Parti Edirne Kadın Kolları teşkilatı Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıldönümü ve Şehitleri anma Günü dolayısıyla Saraçlar Caddesi ve Pazartesi Pazarı'nda vatandaşlara lokma dağıttı.AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, bir yandan ocak başında lokma pişirdi bir yandan da vatandaşlara ikram etti.

Aksal, Ocak başına geçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Geleneği sürdürüyoruz”

AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, 18 Mart Şehitleri Anma Günüdolayısıyla lokma etkinliği düzenlediklerini belirterek, aziz şehitlerin hatırası için geçmişten günümüze gelenek haline gelen lokma etkinliğini sürdürdüklerini söyledi.Saraçlar Caddesi tanıtım standının yanındave Pazartesi Pazarı’nda şehitlerin aziz hatırası için lokma etkinliği düzenleyen AK Parti Edirne Kadın Kolları Başkanlığı sıcak pişen lokmaları vatandaşlara dağıttı.

“Rahmet ve minnetle anıyoruz”

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzeretüm şehitleri rahmet ve minnetle andıklarını belirterek,“Ak parti teşkilatı olarak lokma etkinliğinde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Eskiden beri süregelen geleneği sürdürüyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

“Yerel seçim olduğu unutulmamalıdır”

31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten Aksal, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini söyledi. Gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını dile getiren Aksal, “Adayımız ve teşkilatımızla sahalardayız. İnşallah 31 Mart akşamı Edirneliler de tercihini hizmetten yana yapacaktır. Buna canı gönülden inanıyoruz. Bu bir genel seçim değil, yerel seçimdir. Türkiye kendilerini kimin yöneteceğinin tercihini yaptı. 1 Nisan sabahı iktidar partisi kazanacaktır. Recep Tayyip Erdoğan da Türkiye’nin bu ülkenin Cumhurbaşkanı olacaktır. Biz de Edirne’de bizi kimin yöneteceğine karar vereceğiz. Edirne artık hak ettiği hizmeti almalı diyoruz. Edirne, Çöp-çamur ve çukur anlayışından kurtulup hak ettiği seviyeye gelecektir. 88 yıl Osmanlı’ya başkentlik yapmış serhat şehri Edirne’miz daha iyi ve daha güzel bir şekilde yönetilmeyi hak ediyor” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özlem Ceylan