Aktaş ve Kobak ailelerinin mutlu günü

Edirne MAG-AME SAR Arama Kurtarma Edirne Ekip Koordinatörü Tuğberk Emre Aktaş, Mine Kobak ile nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımını attı. Çiftin nişan yüzüklerini Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç taktı.

Aktaş ve Kobak ailelerinin mutlu günü

Edirne MAG-AME SAR Arama Kurtarma Edirne Ekip Koordinatörü Tuğberk Emre Aktaş, Mine Kobak ile nişanlanarak evlilik yolundaki ilk adımını attı. Nişan merasimine AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve il yönetimi de katıldı. Aktaş ve Kobak aileleri nişan merasimine gelen konukları kapıda karşıladı. 

Edirne’nin Havsa İlçesine bağlı Oğulpaşa Köyü'nde  gerçekleştirilen nişan merasimi kız isteme ile başladı. Aile büyüklerinin kız istemesinin ardından kahveler içildi.  Oğulpaşa düğün salonunda gerçekleştirilen nişan merasiminde genç çiftin yüzüklerini Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç taktı.

Çiftin nişan merasimine AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,  AK Parti Edirne Merkez ilçe Başkanı Engin Makak, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, AK Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Trakya Birlik yönetim kurulu üyeleri, eş, dost, arkadaş ve yakınları da katıldı. 

                Edirne Haber Gazetesi olarak Tuğberk Emre Aktaş ve nişanlısı Mine  Kobak’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Doğukan Vurgun