15 Temmuz Şehitleri anısına mevlit programı düzenlendi

Edirne'de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Üç Şerefeli Camii'nde mevlit programı düzenlendi.

15 Temmuz 2016'da Türkiye'de yaşanan hain darbe girişiminin 7'incı yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Edirne'de de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ülke genelinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Edirne'de de Üç Şerefeli Camii'de15 Temmuz şehitleri başta olmak üzere tüm şehitler için Mevlit-i Şerif okundu. Mevlit programının ardından ise Öğle Namazı kılındı. Vali Vekili Sıdkı Zehin de gerçekleştirilen programa katıldı.

Namaz sonrası cami avlusunda vatandaşlara şeker ve lokum ikramında bulunuldu. İkramlar sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Vekili Zehin, programa katılanlara teşekkür etti.

Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Sıdkı Zehin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rasim Özgün, Belediye Başkan Yardımcısı Yaver Tetik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne 15 Temmuz Demokratik Gençlik Derneği Başkanı Veysel Güner, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Özlem Ceylan

ÖZLEM CEYLAN

Bakmadan Geçme