2024 yılı yatırımlarının görüşüleceği toplantılar başladı

Edirne İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığında gerçekleştirildi. Kasım ayı toplantılarında 2024 yılı yatırımlarının görüşülerek karar alınacağını belirten Geçmiş, vatandaşların ihtiyaçların giderilmesi ile ilgili iş ve işlemlerinin yapıldığı toplantı ayının başladığını belirtti.

TAKİP ET

Edirne İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının ilk birleşimi gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş başkanlığında düzenlenen toplantı yoklamanın alınması ve tutanak özetlerinin okunmasıyla başladı. Toplantılar boyunca 2024 yılı yatırımları görüşülerek karara bağlanacak. 2024 mali yılı bütçe taslağı plan bütçe komisyonuna sevki oylandı. Karar oy birliği ile kabul edildi.

1 aylık süreç başlayacağını söyleyen Geçmiş, meclis üyelerinden bütçe taslağını iyi okuyup incelemelerini istedi.

Toplantıda Şehitlikler ve şehit ailelerini koruma komisyon raporu meclis üyelerine sunuldu. Raporu Komisyon Başkanı Sezgin Gündoğdu okudu.

Anıt Süvari Yüzbaşı Şehitliği hakkında hazırlanan raporda, anıtın son durumu hakkında yapılan araştırmalar ve incelemelerden bahsedildi. Meclis üyelerine anıtın tarihçesi ve önemi hakkında bilgi verildi.

İpek Esma Çeşme

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme