Açık hava konserleri kaldığı yerden devam edecek

Edirne'de 4-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen açık hava konserleri, ilk hafta yoğun katılımla gerçekleştirildi. Konserler 11 Ekim Cuma Semicenk'in sahne almasıyla devam edecek.

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde başlayan açık hava konserlerinin önümüzdeki günlerde devam edeceğini belirten Organizasyon Sahibi Aziz Gül, benzeri görülmemiş bir konser serisini başlattıklarını ve yoğun ilgi olduğunu aktardı.

Katılımcıların müziğe bir festival olduğunu belirten Gül, sezon boyunca çeşitli konser, festival ve etkinlikler yapmayı planladıklarını söyledi.

Konserlere girişte her türlü güvenlik önleminin alındığını söyleyen organizasyonun bir diğer sorumlusu Ümit Özel, müzikseverlerin gönüllerince ve rahatlıkla eğlenebileceği bir açık hava konseri gerçekleştirildiğini ifade etti.

Özellikle gençlerin sevdiği sanatçıları ağırladıklarını belirten Özel, tüm müzikseverleri açık hava konserlerine beklediklerini söyledi.

Olin Kavşağı Gül Davet Bahçesi'nde gerçekleştirilen Edirne açık hava konserlerinde, ilk hafta Duman, Moğollar, Mert Demir, Melis Fis, Sagopa Kajmer ve ATİ 242 sahne aldı. Konsere katılan müzikseverler, keyifli anlar geçirdi ve o anları telefonlarına kaydetti.

Konserlerin devamında 11 Ekim Cuma Semicenk, 12 Ekim Cumartesi Motive, 13 Ekim Pazar Derya Bedavacı, İstanbul Arabesque P., 16 Ekim Çarşamba Cem Adrian sahne alacak.

DOĞUKAN VURGUN

Bakmadan Geçme