Amatör'de sezon tamamlandı

Edirne Süper Amatör Ligi'nde sezonun son haftası büyük heyecana sahne oldu. Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği karşılaşmalarda sürpriz sonuçlar yaşandı.

TAKİP ET

Kaleiçispor, sahasında ağırladığı Lalapaşaspor'u 3-1 mağlup ederek sezonu 19 puanla tamamladı. Uzunköprüspor, kendi sahasında İpsalaspor ile 1-1 berabere kalarak ligi 45 puanla 3'üncü sırada tamamladı.

Sezonun en dikkat çeken karşılaşmalarından birinde lider Mega Genç, Keşan İdmanyurdu'nu 5-2 mağlup etti ve sezonu zirvede tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme hakkı kazandı. Alınan bu sonuçla Keşan İdmanyurdu ile Tuncaspor ise ligi alt sıralarda bitirerek 1'nci Amatör Lig'e düştü. Bir diğer karşılaşmada Osmanlıspor, deplasmanda Yeni İmaret'i 4-2 mağlup etti ve ligi 4'ncü sırada tamamladı.

Edirne 1'nci Amatör Lig'de de sezon tamamlandı. A ve B gruplarından toplam dört takım Süper Amatör Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Atagençspor, Çarşıspor, Kırcasalihspor ve Aşçıoğlu, önümüzdeki sezon Süper Amatör'de mücadele edecek.

Sezon değerlendirmesinde bulunan Osmanlıspor yöneticisi İsmail Aykaç, genel anlamda çekişmeli ve heyecan dolu bir sezon yaşandığını belirtti. Aykaç, 'Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. sonradan iyi bir seri yakaladık. Sonuç olarak Hedefimizden uzak kaldık, önümüzdeki sezon daha başarılı olmayı ve köyümüzü bal Ligi'nde temsil etmeyi hedefliyoruz. Yeni sezonda Megagençspor'a diğer Bölgesel amatör takımlarına da kendi liglerinde şimdiden başarılar dileriz.' ifadelerini kullandı.

Yeni sezonun Ekim sonu ya da Kasım ayı başında başlaması bekleniyor.

MELİH BARAN

Bakmadan Geçme