Çöken yola yamalı ve dubalı çözüm

Edirne'de Kocasinan Mahallesi'nde yolun ortasında meydana gelen çökmeye karşı oluşturulan dubalı çözüm pes dedirtti. Özellikle geceleri bölgeden geçerken zor anlar yaşayan sürücüler, araçlarının zarar gördüğünü ve buraya geçici değil kalıcı çözüm bulunmasını istediklerini belirterek yetkililere seslendi.

TAKİP ET

Edirne'de Kocasinan Mahallesi'ndeki çöken yol, tamir edilmek yerine çöküntü üzerine konulan dubalar ve levhalarla önlem alınmaya çalışılması sürücüleri canından bezdirdi. Bölgeyi kullanan vatandaşlar bu durumun özellikle karanlıkta kazalara davetiye çıkarabileceğini belirterek duruma çözüm bulunmasını istedi.

Edirne'nin birçok mahallesinde ve işlek noktalarında meydana gelen çökmelere karşı bulunan geçici çözümler, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolda meydana gelen çökmelere ya dubalı, ya şerit çekilerek ya da çöp konteynırı ile önlem alınıyor. Ancak bu geçici çözümler, sürücülerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Artık geçici değil, kalıcı bir çözüm beklediklerini belirten sürücüler, 'önlem alınması için birinin ölmesi mi gerekiyor, ya da daha kaç aracın hasar görmesi gerek' diyerek belediyeye seslendi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme