Edirne Birlik Spor Haftasonunu Boş Geçmedi

Edirne Birlik Spor Kulübü, hafta sonu 2 farklı yaş kategorisinde 2 turnuvaya katıldı. İlki Başakşehir ikincisi ise Galatasaray Spor Kulübünün davetlisi olarak katıldıkları turnuvada Edirne ekibi başarılı sonuçlar elde etti.

TAKİP ET

Edirne Birlik Spor Kulübü, hafta sonu 2012 yaş grubuyla RamsBaşakşehir Spor Kulübü'ne konuk olurken 2013 yaş grubuyla Galatasaray Spor Kulübü'nün davetlisi olarak 4'lü turnuvaya katıldı.

Edirne Birlik Spor Kulübü Başkanı Gürkan Kara “ Haftasonu 2012 yaş grubumuzla RamsBaşakşehir Kulübü'nün davetlisi olarak İstanbul Başakşehir Tesislerinde düzenlenen turnuvaya katılım gösterdik. Sporcularımız oldukça başarılı karşılaşmalar çıkarttı.Aynı gün öğleden sonra ise 2013 yaş grubumuz Galatasaray Spor Kulübünün davetlisi olarak Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen 4'lü turnuvaya katıldık.” Dedi.

Çeşitli yaş gruplarında birbirinden değerli sporcuları olduğunu dile getiren Kara, “Turnuvalar gelişim gösterebilmek adına kulübümüz adına değerli biz imkânlarımız doğrultusunda düzenlenen turnuvalara katılım göstermeye gayret ediyoruz. Buradan sporcularımızın velilerine, sporcularımıza ve özverili çalışmalarından dolayı kulüp teknik direktör ile antrenörlerine teşekkür ederim.” Dedi.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme