Edirne'de Esnaflarda Kurban Bayramı ve Babalar Günü Telaşı

Edirne'deki esnaflar, yaklaşan Kurban Bayramı ve Babalar Günü öncesinde çeşitli kampanyalar yaptı. Vatandaşlar ise sevdiklerini mutlu etmek için hediye arayışına başladı.

TAKİP ET

Çarşı ve pazarlarda hareketlilik yaşanırken, yerli vatandaşların yanı sıra Bulgaristan ve Yunanistan'dan gelen turistler de alışverişlerini Edirne'de yapmayı tercih ediyor. Bayram hazırlıklarıyla birlikte, sevdikleriyle buluşmanın heyecanını yaşayan vatandaşlar, hediye almak için mağazaları dolaşıyor.

Kentteki esnaflar ise bayram ve Babalar Günü öncesinde son hazırlıklarını yaparak çeşitli kampanyalar düzenliyor. Özellikle Kurban Bayramı ve Babalar Günü'ne özel kampanyalar sunan esnaflar, müşterilerini beklemeye başladı.

Bu özel günler için hazırlıklarını hızlandıran Edirne esnafı, hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerine en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteriyor.

Kurban Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle büyük bir indirim kampanyası yaptığını söyleyen Optisyen Levent Yaçi, bütün çocukların ve babaların mutlu olması için böyle bir kampanya başlattıklarını dile getirdi.

Bayrama ve babalar gününe özel gözlüklerde yüzde 30 indirim yaptığını aktaran Yaçi, “Kurban Bayramı Müslümanlar için gerçekten önemli bir bayram. Bu bayramın Babalar Günü'yle birlikte çakışmasıyla çok güzel bir tablo ortaya çıktı. Haliyle biz de üstümüze düşeni yapmakla mükellef olduğumuzu düşünerekten babalar gününe özel, bayrama özel tüm çocuklar mutlu olsun, tüm babalar mutlu olsun diye güneş gözlüklerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattık.” Dedi.

Yaçi çocukların bayram sevincini ve karne hediyesini birlikte kutlamak amacıyla çocuk gözlüklerinde de yüzde 40 indirim uyguladıklarını dile getirdi.

Yaçi, kampanyanın 15 gün süreceğini ve herhangi bir olumsuzluk sonucu değişme imkânının sağlanacağını belirtti.

Her bütçeye uygun gözlük olduğunu ifade eden Yaçi, “Bu bayram hüzünlü bir baba ya da çocuk görmek istemiyoruz. Herkesi gözlük almaya bekliyoruz. Her bütçeye uygun gözlüklerimiz mevcut. Hepsi UV400 yüz özellikli olup orijinaldir ve 2 yıl garantilidir. Herkese şimdiden bayramını ve Babalar Günü'nü de en içten dileklerimle kutluyorum.” Şeklinde konuştu.

Edirneli kuyumcu esnaflarından Rahmi Cömert, Haziran ayının bereketli olduğunu ve birbirinden farklı kampanyalar düzenlediklerini belirtti.

Babalar günü için yüzde 30 indirim yaptığını aktaran Cömert, “babalar günü için saatlerimizde yüzde 30 indirim yaptık. Bayram için ise tüm ürünlerde yüzde 20'ye varan indirimlerimiz var. Bayramdan dolayı hareketlilik başladı ve işler iyi gidiyor.” Dedi.

Bayram tatilinin tüm gün açık olduklarını dile getiren Cömert, “yabancı vatandaşlar gelmeye başladı. Bulgar turistlerde buradan alışverişini yapıyor. İndirimlerimiz bayramın sonuna kadar devam edecek.” Şeklinde konuştu.

İpek Esma Çeşme

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme