ENERJİDE İNDİRİM!

Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası ile Trakya Elektrik Perakande Satış A.Ş (TREPAŞ) arasında imzalanan sözleşmeyle oda üyeleri elektriği indirimli kullanacak.

TAKİP ET

Yalnızca Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası üyelerine elektrikte uygulanacak indirim, aylık olarak tüketimlerine göre belirlenecek.

Oda üyelerine yüzde 10 indirim!

Trakya Elektrik Perakande Satış A.Ş (TREPAŞ) ile Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası arasında yapılmış olan sözleşme gereği oda üyelerine2020 yılı sonunda kadar enerjide indirim yapılacağını dile getiren Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, “TREPAŞ ile yapmış olduğumuz sözleşmeye istinaden üyelerimize bu konuda bilgilendirme yapıyoruz. Dolayısıyla 2020 yılı sonuna kadar TREPAŞ'la enerji konusunda indirim yapılıyor. Dolayısıyla birim fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor.” Şeklinde konuştu.

“Uygulamayı destekliyoruz”

Esnafların en büyük giderlerinden bir tanesinin enerji olduğunu söyleyen Yaşagör, “Kira ve enerji giderlerimiz çok fazla olduğundan dolayı TREPAŞ'ın yapmış olduğu bu uygulamayı destekliyoruz. TREPAŞ'la anlaşma yapılması için üyelerimizi uyarıyoruz ve kendilerini bilgilendiriyoruz. Yüzde 10 indirim demek, yılda bir faturanın bedelsiz kullanımı gibi bir şey. Dolayısıyla TREPAŞ'ın yapmış olduğu bu uygulamayı destekliyoruz. Daha fazla indirim yapmalarını da bekliyoruz. 2020 sonuna kadar bu sözleşmeyi yaptıktan sonra yıl içinde gelebilecek enerji fiyat değişikliğinden de muaf olmuş oluyor etkilenmemiş oluyor.” Dedi.

Burcu Temel

Bakmadan Geçme