Gaziler unutulmadı

Edirne il protokolü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şubesi'ni ziyaret ederek gazilerle bir araya geldi.

TAKİP ET

19 Eylül Gaziler Günü'nde kentteki dernek binasında gaziler ziyaret edildi. Edirne Valisi Yunus Sezer ve beraberindeki protokol üyeleri Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şube Başkanı Ahmet İsmailoğlu tarafından karşılandı.

Günlerini kutlayan Vali Sezer, gazilerin bu vatanın yaşayan tapuları olduğuna dikkat çekti.

Hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet hayatta olan gazilere ise sağlıklı ömürler dileyen Vali Sezer, "Mücadele ile buraya kadar geldik ama mücadele iyi ve kötünün mücadelesidir. Biz hiç insanlık tarihi boyunca kötünün yanında olmadık, hep mazlumun iyinin yanında olduk. Bence bu omzunuzda taşıdığınız şeref madalyası aslında iyiliğin göstergesidir. Bugün de aynı şekilde yine iyiliğin yanında olmak için ordayız. Libya'da, Kosava'da iyiliğin yanında olmak için oradayız. Bu da bizim millet olarak gurur duyacağımız en büyük hasretimizdir." dedi.

Ziyaret programına Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muharrem Eminoğlu, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, Belediye Başkan Yardımcıları Onur Öktem, Cenk Ergüden, Belediye Meclisi Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tohumcu ve kurum temsilcileri katıldı.

MUHABİR

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme