Gençler, masal bebek için seferber oldu

Edirne'de üniversiteye hazırlanan öğrenciler , SMA hastası Masal bebek için seferber oldu. SMA hastası Masal bebek için Saraçlar Caddesi'nde şarkı söylüyor.

TAKİP ET

Haftanın birkaç günü gitar çalıp şarkı söyleyen gençler, önlerinde bulunan bağış kutusuyla Masal bebek için yardım toplamaya çalışıyor. Gitar çalan gençlerden Barkın Yolagelmez, müziğin gücünü insanlara göstermek ve Masal bebeğe destek olmak için bu şekilde bir çaba içinde olduklarını ifade etti.

‘Müziğin gücüne inanıyoruz'

Masal bebek için seferber olduklarını ifade eden Yolagelmez, “Burada Nur Sultan arkadaşımla beraber müzik yapıyoruz müzisyenler olarak. 2 genç müzisyen olarak, müziğin ne kadar güçlü olduğunu ve insanları ne kadar birleştirebileceğini, bir o kadar da problemlere ve dertlere çözüm olabileceğini bildiğimizden burada Masal bebeğimize bağış toplamaya çalışıyoruz. Masal bebeğimiz SMA hastası. Valilik izniyle yapıyoruz bunu. Sadece biz değil bütün ülke boyunca farklı şehirlerde farklı müzisyenler, farklı mesleklerle uğraşan insanlarda Masal bebeğe bu şekilde destek olmaya çalışıyor. Uzun bir süredir sürüyor bu kampanya. Haftada 2-3 kere Saraçlar caddesine çıkarak bu kampanyayı sürdürüyoruz. Masal bebeğimiz tedavi olana kadar da sürdüreceğiz. “ diye konuştu.

Masal bebek tedavi olana kadar ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerinin altını çizen Yolagelmez Edirnelilerin desteklerini beklediklerini ifade etti.

DİLEK ŞAHİN

Bakmadan Geçme