GÖNÜLLÜLER YENİ YILA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE GİRDİ

Trakya Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu üyeleri yılbaşında çocukları unutmadı. Gönüllüler yeni yıla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematoloji, Onkoloji Servisi ve 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklarla birlikte girdi.

TAKİP ET

"Onların Morale İhtiyaçları Var"

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Hematoloji/Onkoloji Servisi ve 1'inci Murat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören çocuklarla buluşan gönüllüler yeni yıla birlikte girdi. Gerçekleştirilen etkinlik hakkında açıklama yapanTrakya Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Başkanı Özge Karaca; "Düzenlediğimiz yılbaşı partimizde miniklerimizle oyun oynadık, dans ettik, şarkılar söyledik. Onların burada morale ihtiyaçları var, bizde bunun bilincinde olarak yeni yıl gecesinde iki grup halinde hastanelerimizde çocuklarla buluştuk." Dedi.

"Yüzlerinde Tebessüm Olmaya Çalıştık"

Hastane servislerinde düzenlenen etkinliklerde çocuklara hediye oyuncak verdiklerini dile getiren Karaca; "Buluştuğumuz çocukların gülümsemeleri için onlarla dans ettik ama bizi her zaman hatırlamaları için onlara oyuncak, kırtasiye malzemesi, giyim malzemesi hediye ettik. Biz bu etkinliğimiz hem çocuklar için hem de diğer insanların farkındalığını arttırmak için yaptık. Biz onların yüzlerinde bir tebessüm olmaya çalıştık. Bu etkinlikte bizim yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ederim." İfadelerini kullandı.

Ogün Kurkan

Bakmadan Geçme