Havsa Belediye Başkanı Balkan'dan Edirnelilere davet

Edirne'nin Havsa İlçesi'nde hayata geçirilen ve 7 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Kapalı Pazar Yeri, rahat ve konforlu alışveriş imkanı sunuyor. Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirneli vatandaşları, kapalı pazaryerine davet etti.

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yapımı tamamlanan ve düzenlenen törenle hizmete açılan Havsa Kapalı pazaryeri, yağmurlu ve soğuk havalarda vatandaşlara konforlu alışveriş imkanı sunuyor. 7 bin metrekarelik çatı inşasının ardından Havsa ilçesinde 25 yıldır planlanan projenin hayata geçirilmesi hem pazar esnafını hem de ilçede yaşayan vatandaşları memnun etti.

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan kapalı pazaryerinde vatandaşlarla birlikte gayet sağlıklı ve dışarıdaki havadan etkilenmeden keyifli bir alışveriş ortamında bir araya geldiklerini ve hatırlarını sorduklarını söyleyen Havsa İlçe Belediye Başkanı Aydın Balkan, Edirne'de yenilenmek üzere yıkılan pazaryerinin yerine geçici alanda oluşturulan pazarda yağışlı ve soğuk havlarda alışveriş yaparken zor anlar yaşayan vatandaşlara çağrıda bulundu.

"Pazaryeri onarılana kadar buradan diledikleri gibi alışverişlerini yapabilirler"

Yeni pazar yeri yapılana kadar kötü hava şartlarından etkilenen vatandaşların komşu ilçe Havsa'daki kapalı pazar yerinden alışveriş yapabileceğini belirten Balkan, "Geçtiğimiz aylarda Edirne'de pazaryerimiz yenilenmek üzere yıkılmıştı ve yeni alanda pazaryeri kuruluyor. Hava şartlarından dolayı şu anda oldukça etkileniyor. Ben özellikle Edirneli hemşerilerimizi komşu ilçeleri olan Havsa'ya alışveriş yapmaya davet etmek istiyorum. Havsa'mızda bu zor dönemde keyifli alışveriş yapmanın tadını çıkarsınlar. Hava koşullarından etkilenmeden burada güzel bir ortamda alışverişlerini yapsınlar. Edirne'de yıkılan pazaryeri onarılana kadar buradan diledikleri gibi alışverişlerini yapabilirler. Ben memnun olacaklarına kefilim. Edirneli hemşerilerimizi Havsa'mıza davet ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Burcu Temel

BURCU TEMEL

Bakmadan Geçme