İleri sürüş Sarayiçi'nde

3. Edirne Motosiklet Festivaline katılanlar Sarayiçi'nde İleri Sürüş eğitimi aldı. Eğitmen Tanser Katkar, ' En  kısa mesafede nasıl durulur bilmek gerek' dedi.

TAKİP ET

200 motosiklet sevdalısının katıldığı 3. Edirne Motosikler Festivali dün Sarayiçi'nde yapılan etkinlikler ile sona erdi. 3 gün süren ve Edirne Belediye Başkanlığının destekleri ile yapılan festivalin son gününde Sarayiçi'nde buluşan motosiklet sevdalıları, İleri Sürüş Eğitimi aldı.

Eğitmen Tanser Katkar yaptığı açıklamada, “ Edirne'de okudum ve bu şehre vefa borcum. Motosiklet kullanmak çok farklı bir sevda, ancak tüm tedbirleri almak gerekli. Öncelikle tüm arkadaşlarımız İleri Sürüş tekniklerini bilmeli. Arkadaşlarımıza şunu tavsiye ediyorum. Hızlı sürmek değil, yavaş sürmek önemli. Tabii en önemli konulardan bir tanesi de Panik Frenini bilmek. Bunu bilenler ani bir olayda nasıl duracaklarını bilmekte ve sorun yaşamamaktadır” dedi.

YAVAŞ SÜRÜŞ DENEMESİ YAPILDI

Sarayiçi'ndeki etkinliklerde 3 kişi yavaş sürüş tekniklerini gösterdi. Etkinlikler kapsamında Edirne'de bulunmaktan memnun olduklarını belirten Motosiklet Sevdalıları, gelecek yıl daha fazla katılım ile Edirne'de olacaklarını söylediler.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme