Maratonu değerlendirdi

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, 1 Eylül'de koşulan 9. Uluslararası Edirne Maratonu'nu değerlendirdi. Akdağ, 650 kişinin katıldığı maratonun Edirne'ye yakışır şekilde gerçekleştirildiğini ifade etti.

TAKİP ET

Selimiye Meydanı'nda gazetecilerle bir araya gelen Akdağ, 1 Eylül'de koşulan 9. Uluslararası Edirne Maratonu'nu hakkında konuştu.

Akdağ, 650 kişinin katıldığı maratonun Edirne'ye yakışır şekilde gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Maratonun gelecek yıl daha kapsamlı organize edileceğini aktaran Akdağ, “Edirne'nin en önemli spor etkinliklerinden birini düzenledik. Sporcular Edirne'de tarih ve doğayla iç içe bir parkurda koştu. Bu organizasyonun kusursuz gerçekleşmesi için katkı sunanlara teşekkür ediyoruz. Sponsorlarımıza ve yola çıktığımızdan beri desteğini bizden esirgemeyen kurumlara hepsine ülkemiz ve şehrimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Amacımız daha sonraki yıllarda bu organizasyonu gelecek nesillere daha nitelikli, daha büyümüş halde teslim etmek. Gelecek yıl maratonun onuncusunu gerçekleştireceğiz. İnşallah yine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapacağız." Dedi.

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme