Mevlit okutuldu, pilav dağıtıldı

Edirne'de, '19 Eylül Gaziler Günü' etkinlikleri çerçevesinde, mevlit okutuldu ve Cuma Namazı çıkışı pilav-ayran ve tatlı dağıtıldı.

TAKİP ET

19 Eylül Gaziler Günü Anma Günü dolayısıyla, şehitler ve gaziler anısına mevlit okutuldu ve pilav-ayran ve tatlı dağıtıldı.

Edirne Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından '19 Eylül Gaziler Günü' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Derneğin aşevinde hazırlanan pilavlar, Cuma Namazı çıkışı Gülşen-i Aşık Efendi Dergahı'nda vatandaşlara dağıtıldı. Düzenlenen etkinlik yapılan duanın ardından sona erdi. Etkinliğe şehit aileleri ve gazi yakınları da katılım sağladı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Edirne Şubesi Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Ahmet İsmailoğlu, Edirne Valiliği'ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gaziler Günü etkinliklerinin bu yıl dolu dolu geçtiğini söyleyen Kıbrıs gazisi Fevzi Demir ise, yapılan etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiklerini ve gururlu olduklarını belirtti.

Kıbrıs Gazisi Nurettin Büyük, böyle bir etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.

Gaziler Günü dolayısıyla bu şekilde bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyen Gazi Negi Demir, bu günün anlamının çok büyük olduğunu belirtti.

Dilek Şahin

DİLEK ŞAHİN

Bakmadan Geçme