Muhteşem düğün ile kapılarını açtı

Edirneli iş adamı Cavit Alamut tarafından yapılan ve Trakya'nın en büyük gösteri ve çok amaçlı salonu Gloria Park Ayfer ve İlyas Kavuranlar çiftinin muhteşem düğünü ile kapılarını açtı.

TAKİP ET

Also Gıda İnşaat Turizm Tic. A.Ş tarafından Edirne-Havsa yolu üzerinde bulunan ve Trakya'nın en büyük gösteri ve çok amaçlı salonu olan Gloria Park geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen düğün ile kapılarını Trakyalılara açtı. Resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gloria Park'ta yapılan düğün büyük beğeni topladı. 4000 m2 kapalı 5000 m2 açık olmak üzere 9000 m2 den oluşan tesiste; 1200 m2 çok amaçlı salon, 1200 m2 yemek üretim tesisi, 400 m2 Bistro-Cafe , personel sosyal tesisleri, depolama alanları, fuaye, ofis, yazlık bahçe ve 400 araçlık otopark bulunmaktadır.

GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE BU SEKTÖRDEYİZ

Gloria Park yatırımı yapan Edirneli İş Adamı Cavit Alamut bu tesis için yaklaşık 2 yıla yakın bir süredir çalıştıklarını belirterek, “ Edirne ve çevresine hizmet verecek olan tesiste her türlü konfor gözönünde bulundurduk. Konuklarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek dizay ettik. 20 yıllık yemek üretimi tecrübesi ile düğün davet ve organizasyon hizmetlerine cevap verebilecek donanımda olmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Ayrıca tesisimizde günlük 30 bin kişiye yemek yapabilecek kapasıtede son derece modern ve teknolojik bir mutfağımız var. Kamu kurum ve kuruluşları yanı sıra özel şirketlerede hizmet vermeye hazırız” dedi.

İLK DÜĞÜN KAVURANLARIN

Bulgaristan'da yaşayan ve Plovdiv'de restaurantı bulunan İlyas Kavuranlar ve eşi Ayfer Kavuranlar seçkin davetlileri ile muhteşem bir düğün ile evlendiler. Gloria Band grubu ve bir çok konuk sanatçının şarkıları ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Özel tasarım masa, ışık ve ses ve görüntü sistemleri ve sahne performansları ile gözdolduran Gloria Park konuklardan tam not aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme