Okan ve Bahar çifti nikah merasimi ile dünyaevine girdi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Okan Toprak ile Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar Manav kıyılan nikâh ve düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikâhını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan kıyarken, nikah şahitliğini ise İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar yaptı.

TAKİP ET

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Okan Toprak ile Trakya Kalkınma Ajansı Edirne Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Bahar Manav kentteki bir düğün salonunda kıyılan nikah merasimi ile hayatlarını birleştirdi.

Okan ve Bahar çifti misafirleri kapıda karşıladı. İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar'ın şahitliğini yaptığı nikâh merasiminde heyecan dolu anlar yaşandı. Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah ve düğün merasimine katılan Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin de çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Okan ve Bahar çiftini nikâh merasiminde ailelerinin yanı sıra meslektaşları, eş, dost, akraba ve yakınları da yalnız bırakmadı.

Burcu Temel

Bakmadan Geçme