Pazar Bu Hafta İlgi Gördü

Edirne'de her hafta Pazartesi günü kurulan ve yerel ürünlerin yoğunlukla satıldığı meyve- sebze Pazarı, soğuk havaya rağmen bu hafta vatandaşların ilgisini gördü. Bu hafta pazar, diğer haftalara göre daha kalabalık olması dikkat çekti.

TAKİP ET

Pazartesi günü kurulan sebze ve meyve pazarı, geçtiğimiz haftalara kıyasla bu hafta daha kalabalıktı. Havanın soğuk seyretmesi nedeniyle önceki haftalarda boş kalan tezgahlar, bu kez vatandaşların yoğun ilgisiyle doldu.

Özellikle yerli sebze ve meyve almak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren pazarın yolunu tuttu. Pazar esnafı, yoğunluktan memnun olduklarını belirtirken, fiyatların mevsim şartlarına göre normal seyrettiğini ifade etti.

Kentte birkaç gündür devam eden soğuk ve sisli havanın günlük yaşamı etkilediği gözlenirken, hava koşullarının iyileşmesiyle birlikte pazarda eski yoğunluğun yakalanması bekleniyor.

MELİH BARAN

Bakmadan Geçme