Proje sona erdi

Edirne'de, Serhat İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde uygulanan "El Ele Geleceğe" projesi kapanış toplantısıyla sona erdi.

TAKİP ET

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından finanse edilen ve çocuk gelişimi bölümü öğrencilerinin bölgede istihdamının artırılmasına katkı sağlamak için çeşitli eğitim çalışmaları gerçekleşirken, okul bünyesindeki uygulama anaokulunda da tadilat yapıldı.Toplantıda konuşan Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, projenin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyledi. Okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan Cırıt, "Çocukların yetişmesi için önceleri sınıf öğretmenleri önemli bir yer alıyordu. Artık bu bir yaş önceye geldi. Okul öncesi öğretmenlerimiz çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaya başladılar. Okul öncesi öğretmenlerimiz çocuklarımızı ilkokula hazırlıyorlar, geleceğe hazırlıyorlar. Bu anlamda ana okulları çok önemli. Bu proje sayesinde de okulumuzdaki ana okulu güzel bir şekilde yenilendi" ifadelerini kullandı.

TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin de ajans olarak eğitime destek verdiklerini belirtererek, "Projeyle lise bünyesinde bulunan anaokulu yenilendi. Projenin diğer hedefi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencilerinin istihdam edilebilriğini artırmaktı. Bu anlamda da çeşitli eğitimler yapıldı." dedi. Yapılan konuşmaların ardından yenilenen ana okulunun açılış kurdelesi kesildi.

AA

Bakmadan Geçme