PTT'den 184. yıl dönümüne özel hediye

Edirne'de PTT'nin 184. Kuruluş yıldönümü çerçevesinde program düzenledi. Saraçlar Caddesi'ndeki PTT'ye gelen 184'üncü müşteriye hediyeler verildi.

TAKİP ET

Saraçlar Caddesi PTT şubesi önünde düzenlenen kutlama programı çerçevesinde 184'üncü müşteriye pul serisi, kalem, ajanda, gibi çeşitli hediyeler verildi.

Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, PTT'nin 184. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mutlu olduklarını ve 184. müşteriye günün anısına bir hediye takdim ettiklerini belirtti.

Kargo ve lojistik firmalarına her zaman gereksinim olduğunu belirten Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte PTT'nin de kendisini bu gelişmelere entegre ettiğini söyledi.

PTT'nin en uzak noktadan kara yoluyla gelecek olan her türlü E-ticaret, kargo gönderileri için 1+2 hedefi koyduğunu söyleyen Akalın, PTT Edirne Başmüdürlüğü olarak da bu hedefi tutturmuş durumda olduklarını vurguladı.

Bu yıl bir de PTT'de uzun yıllar görev yaptıktan sonra emekli olan personeli buluşturmak amacıyla da bir etkinlik düzenlediklerini belirten Akalın, "Bu sayede hem onları buluşturmuş olacağız, hem de eski günlerini hatırlamalarını sağlayacağız" dedi.

184'üncü müşteri olarak gişeye giden Duygu Biçer, şaşırdığını ve aynı zamanda da 184'ncü müşteri olarak bu şekilde bir sürpriz ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Hediyeler için teşekkür eden Biçer, “PTT'nin 184'üncü yılını kutluyorum. Nice seneler diliyorum. Çok şaşırdım ve heyecanlandım” dedi.

DİLEK ŞAHİN

Bakmadan Geçme