Şehitler anısına pedal çevirdiler

Edirne'de 17 Ekim Astsubaylar Günü ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin (TEMAD) kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında şehitlere saygı turu düzenlendi.

TAKİP ET

TEMAD Edirne İl Başkanlığı, şehitlere saygı bisiklet turunun 6.'sını gerçekleştirdi.

Sporcular Selimiye meydanından, Asker Hastanesi Şehitliğine kadar pedal çevirdi.

Bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen tura çok sayıda bisiklet sporcusu ve toplulukları katıldı.

Selimiye Camii meydanında bir araya gelen bisiklet sporcularına TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve dernek üyeleri eşlik etti.

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Biliş Yaptığı açıklamada, “Her 17 Ekim de düzenlediğimiz Şehitlere Saygı Bisiklet Turumuzun bu sene 6.'sını yapıyoruz. Destek veren bütün bisikletçi dostlarımıza sonsuz teşekkür ederim.” Dedi.

Bundan sonra bisiklet turunu geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirten Bildiş, “ bisiklet turunu artık geleneksel hale getirmenin zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu topraklarda yaşayan her inançtan, her siyasi görüşten bütün vatandaşlarımız bugün hür ve bağımsız yaşamasını aziz şehitlerimize borçludur. Bu anlamlı etkinlikte her sene olduğu gibi bu sene de yanımızda olarak şehitlerimizin hatıralarına sahip çıktınız. Gelecek sene bu organizasyonu daha da genişleterek büyüteceğiz. Sizlere emanet ettiğim şanlı bayrağımızı şehitliğimizdeki göndere çekmek üzere yola çıkıyorsunuz. Yolunuz açık olsun. Sizlerle gurur duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme