Sosyal medya patladı, şikayetler bitmiyor

Edirne'de toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta şikayetler bitmiyor. Uzun süre duraklarda bekleme, ücretler ve kavurucu sıcaklarda klimasız taşımacılık vatandaşların tepkisine yol açtı.

TAKİP ET

Yaz sıcağının en yüksek hissedildiği şehirlerden biri olan Edirne'de vatandaşlar toplu ulaşımın sağlandığı ETUS'ta en çok kavurucu sıcakların etkili olduğu bugünlerde klimaların açılmamasından şikayetçi oldu.

Yaz sıcağında ulaşım araçlarında halkın daha rahat yolculuk yapabilmesi için klima kullanımı büyük önem taşıyor. ETUS kullanan vatandaşlar, bir yanda sıcak hava ile mücadele ederken bir yanda ise sürücülerin duyarsızlığı ve kaba davranışlarından yakınıyor.

Kentte aşırı sıcakların etkili olduğu günlerde işlerini halletmek ve alışveriş yapmak için dışarıya çıkan vatandaşlar gidiş-gelişlerde zor anlar yaşıyor. Bir yandan aşırı sıcakla mücadele eden vatandaşlar, bir yandan da ETUS'un duraklara geç gelmesinden şikayetçi... Aşırı sıcaklarda durakta uzun süre beklenin çok zor olduğunu belirten vatandaşlar, bu konuda gerekli adımların atılmasını istiyor.

Sıcak havada duraklarda uzun süre ETUS beklediklerini ve hafta sonu durakta bekleme süresinin daha çok arttığını dile getiren vatandaşlar, durakların fiziki yapılarının sıcaktan korunmaya müsait olmadığını ve bekleme süresinin uzunluğundan dolayı araç sayısının artması gerektiğini söyledi.

Birçok vatandaş sosyal medya hesaplarından ETUS'un geç geldiğini ve saatlerce duraklarda beklediklerini söyleyerek tepki gösterdi.

Muhabir

İPEK ESMA ÇEŞME

Bakmadan Geçme