Yazgan ve Üzel ailelerinin mutlu günü
Edirne'nin tanınmış isimlerinden İş Adamı Orhan Yazgan'ın oğlu Baran Yazgan, Edirne'nin tanınmış isimlerinden Celil Üzel'in kızı Güliz Üzel ile Lalezar Tesislerinde düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı.
Edirne'nin tanınmış isimlerinden İş Adamı Orhan Yazgan'ın oğlu Baran Yazgan, Edirne'nin tanınmış isimlerinden Celil Üzel'in kızı Güliz Üzel ile Lalezar Tesislerinde düzenlenen nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı. Genç çiftin görkemli nişan töreni Edirne'nin seçkin isimlerini bir araya getirdi. Özel Trakya Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Vatandaş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Orhan Yazgan'ın oğlu Baran Yazgan, Güliz Üzel ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı. Elif – Orhan Yazgan çiftinin oğulları Baran Yazgan ile, Güler – Celil Üzel çiftinin kızları Güliz Üzel'in nişan töreni genç çiftin akrabaları, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda tanınmış ismi bir araya getirdi. Gecede çiftin nişan yüzüklerini gelin adayı Güliz Üzel'in ağabeyi Umut Üzel taktı. Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından çift ilk dansını gerçekleştirdi. Çiftin, nişan pastalarını kesmelerinin ardından ise nişan törenine katılan misafirler gönüllerince eğlendi.
Evlilik yolunda ilk adımı atan Güliz ve Baran çiftine EdirneHaber Gazetesi ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar dileriz.