Araba piyasası hareketlenecek

Edirne'de yaz aylarıyla birlikte araba piyasasında hareketlenme bekleniyor. Galericiler, fiyatların sabit kalmasını ve her bütçeye uygun araç seçenekleri sunmayı hedefliyor.

Araba piyasası hareketlenecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte cadde ve sokaklarda hareketlilik artarken, yaz tatiline çıkacak aileler de galerilerin yolunu tutuyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte galericiler, araba piyasasında hareketlenme bekliyor.

Bahar aylarının gelmesiyle tatil sezonunu açan vatandaşlar, uçak ve otobüs yolculuğunu tercih etmeyip, bütçelerine uygun araçlar aramak için galerileri dolaşıyor. Edirne’de uzun yıllardır galericilik yapan Gamze Dündar, yaz aylarında otomobil piyasasının hareketleneceğini belirtti.

Otomobil fiyatlarında büyük bir artış beklemediğini ifade eden Dündar, “Her bütçeye uygun araba modelleri mevcut. Çıkarılan yasalar ile piyasada komisyoncu ve al-satçılar eskisi kadar fazla değil. İnsanlar, hızlı para kazanmak için al-satçılara gitmiyor artık. Fiyatlar sabitleniyor ve belirli bir seviyede kararlaştırılıyor. Satan da satacağı fiyatı, alan da alacağı fiyatı biliyor. Bizim bünyemizde de her bütçeye uygun otomobiller mevcut. Takas olarak da araba alıyoruz, vatandaşları mağdur etmiyoruz” dedi.