Arsu, hentbol takımının son durumunu aktardı

Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi. Arsu, Ekim ayı başında hentbol takımının kampa girdiğini ve bir hazırlık karşılaşması yaptıklarını ifade etti.

Arsu, hentbol takımının son durumunu aktardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin hentboldeki tek temsilcisi Edirne Kültür Sanat Doğa Sporları Kulübü sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Özkan Arsu, kamp programını ve sezon öncesi yapılan hazırlık karşılaşmasını değerlendirdi. Çanakkale temsilcisi ile dostluk maçı yaptıklarını ve lige hazır olduklarını ifade eden Arsu, kampın amacının oyuncuların birbirlerini tanıması ve eksiklerin belirlenmesi olduğunu belirtti.

Arsu, 20 Ekim’de gerçekleşen hazırlık maçının lig havasında geçtiğini ve dostluğun kazandığını ifade etti. Maç sayesinde sporcuların eksik yönlerini daha iyi gözlemleme fırsatı bulduklarını belirten Arsu, “Bu eksikler üzerine yoğunlaşarak ligin ilk maçına kadar süren çalışmalarımıza başladık.” dedi.

Takım oyuncularının şehre ve birbirlerine hızlı adapte olduğunu vurgulayan Arsu, eksiklerin büyük ölçüde tamamlandığını ve Kasım’da oynanacak ilk maça hazır bir şekilde çıkacaklarını sözlerine ekledi