Ata Gençspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor

Geçtiğimiz sezon 2'inci Amatör Küme'de oynanan playoff karşılaşmaları neticinde 1'ncı amatör kümeye yükselmeye hak kazanan takım, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ata Genç, yeni sezona da bıraktıkları yerden devam etmek istiyor.

Ata Gençspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz sezon 2’inci Amatör Küme’de oynanan playoff karşılaşmaları neticinde 1’ncı amatör kümeye yükselmeye hak kazanan takım, yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Ata Genç, yeni sezona da bıraktıkları yerden devam etmek istiyor.

Edirne’de amatörde iki senedir mücadele eden Ata Gençspor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Kulüp Başkanı Cihangir Taşın, yaptığı açıklamada takımın son durumunu ve hedeflerini değerlendirdi. Taşın, “A takımımıza 15 yeni transfer yaptık ve şu anda 26 lisanslı oyuncumuz bulunuyor. Ayrıca altyapı çalışmalarımıza da ağırlık vererek U-11 takımımızla da mücadele ediyoruz. Toplamda 40’a yakın lisanslı oyuncuya sahibiz” dedi.

Hocalarımız uyum içerisinde çalışıyor

Takım, lige hazırlık sürecinde 4 hazırlık maçı yaparak lige hazırlandıklarını aktardı. Teknik ekipte de deneyimli isimler yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) takım çıkaran tecrübeli teknik direktör Ümit Kaynak’ın yanı sıra kondisyoner Kubilay Kara ve kaleci antrenörü Ahmet Çabuk da ekibe destek veriyor. Taşın “ Haftada 3 antrenman yapıyoruz. Tüm teknik kadromuz uyum içinde çalışıyor. Amacımız sadece şampiyonluk değil; topluma örnek, ahlaklı ve zeki sporcular yetiştirmek” dedi.

Taşın, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim” sözüne vurgu yaparak gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için sporun önemine dikkat çekti. Yeni sezona dair görüşlerini dile getirerek, “3 Kasım’da Hıdırağa ile ilk maçımıza çıkacağız. Tüm sporseverleri tribünlerde görmek istiyoruz” ifade etti.

Kulüp Başkanı Taşın ayrıca, Ata Gençspor’un logolarının bir anlamı olduğunu ifade eden, “Logomuzda Atatürk’ün Samsun’a çıkışı ve Edirne’mizin simgesi olan ters lale yer alıyor,” dedi. İlerleyen dönemde tesislerin artması durumunda farklı branşlarda da yer almak istediklerini ifade eden Taşın, yeni sezonda tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.