Balkan Şampiyonası Programı Belli Oldu

Edirne'de Meriç Nehri'nde 14-15 Eylül'de gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası'nın programı belli oldu. 13 Eylül Cuma 18.30'da açılış seremonisiyle başlayacak şampiyona 15 Eylül'de final yarışlarıyla sona erecek. Tekneler suya 14 Eylül 09.30'da inecek.

Balkan Şampiyonası Programı Belli Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ilk ve tek olimpiyat standartlarındaki parkuru olan Meriç Nehri, geçtiğimiz hafta tarihin ilk uluslararası kürek müsabakasına ev sahipliği yapmıştı.

Edirne kısa sürede 2’inci uluslararası şampiyonaya da ev sahipliği yapıyor.

Kürek sporunun başkenti olma yolunda hızla ilerleyen Edirne bir kez daha uluslararası şampiyonaya ev sahipliği yaparak tüm dünyaya rüştünü bir kez daha ispatlayacak.

Meriç Nehri’nde 14-15 Eylül’de gerçekleştirilecek Balkan Şampiyonası’nın programı belli oldu.

Şampiyona 13 Eylül Cuma 18.30’da açılış seremonisiyle başlayacak. Tekneler 14 Eylül Cumartesi 09.30’da suya inecek.

Şampiyonanın ilk günü genç kadınlar dört tek, yıldız erkekler tek çifte, yıldızlar erkekler iki çifte, genç erkekler dört tek, genç kadınlar dört çifte, genç erkekler iki tek, genç erkekler tek çifte, genç erkekler iki çifte, yıldız kadınlar tek çifte, yıldız kadınlar iki çifte ve yıldız erkekler sekiz tek kategorilerinde müsabakalar gerçekleştirilecek.

Final günü yani 15 Eylül Pazar ise yıldız erkekler dört tek, yıldız kadınlar dört çifte, genç kadınlar sekiz tek, yıldız erkekler iki tek, genç erkekler dört çifte, genç kadınlar iki tek, genç kadınlar tek çifte, genç kadınlar iki çifte, yıldız erkekler dört çifte ve genç erkekler sekiz tek kategorilerinde yarışlar olacak.

Dereceye giren sporcular her yarışın ardından ödülünü alacak.

Şampiyonanın final gününde müsabakaların ardından kupa töreni gerçekleştirilecek.

HABER MERKEZİ