Başkan İba, İş insanlarına ziyaretlerine devam ediyor

   AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Edirne için hep birlikte' sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında iş insanlarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan İba, İş insanlarına ziyaretlerine devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan İba, Edirne'deki iş insanlarının talep ve isteklerini dinleyerek, hükümetin yaptığı yatırımların detaylarını hakkında sohbet gerçekleştirdi.AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Edirne için hep birlikte” sloganıyla ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan İba'nın ilk ziyaret durağı TÜMOSAN oldu. TÜMOSAN Edirne Bayii sahibi iş insanı Ayhan Türkkan'ı ziyaret eden İba, Edirne'deki girişimcilerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini konuştu. İba, Türkkan'a teşekkürlerini iletti.

İkinci ziyaret ise Çakır Ticaret firmasının sahibi iş insanı Günay Çakır'a yapıldı. Başkanım İba, Çakır ile Edirne'nin iş hayatıyla ilgili sohbet etti ve ilin istihdama ve kalkınmaya olan destek ve katkıları için teşekkürlerini sundu.

Üçüncü ziyaret ise iş insanı Cebrail Sülük ve işletmesi Üç Kardeşler Tekstil Fabrikası'na gerçekleşti. İba, üretmenin önemine vurgu yaptı ve birlikte büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

            Öz Trakya A.Ş Yönetim Kurulu Üyeleri iş insanları Kadir İriş ve Abdülhamit İriş de İba tarafından ziyaret edildi. Başkan İba ziyaretinde Edirne'nin ve Türkiye'nin ekonomik büyümesine katkıda bulunan işletmeleri desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.

Keçecizade Lokum ve Badem Ezmesi Firmasının sahibi iş insanı Metin Keçeçi'yi imalathanelerinde ziyaret eden İba, uzun yıllar boyunca Edirne'de faaliyet gösteren ve ilimize değer katan bu marka hakkında bilgi aldı ve iş insanı Keçeçi'ye teşekkürlerini iletti.

Son olarak Canoğlu Petrol İşletmesi'nin sahibi Şerif İriş'i de ziyaret eden İba, işletme çalışanlarına hayırlı işler diledi ve üretim yapan işletmelerin ve girişimcilerin Edirne'ye ve Türkiye'ye katkılarını vurguladı. Türkiye Yüzyılı'nı birlikte üreterek inşa edeceklerinin altını çizdi.Haber Merkezi