BAŞKAN İBA 'KARŞILIKLI DİYALOĞA ÖNEM VERİYORUZ'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalışmalarını sürdürüyor. Kentteki dernek ve kurumları ziyaret eden AK Parti Edirne İl Başkanı İba 'Kamu, kurum ve kuruluş ziyaretlerine büyük önem veriyoruz. Çünkü kentimizin gelişmesi ve büyümesi için karşılıklı diyalog halinde olmamız ve eksik olan konular hakkında bilgi almamız gerekiyor. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.' Dedi.

BAŞKAN İBA 'KARŞILIKLI DİYALOĞA ÖNEM VERİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, koronavirüs tedbirlerine uyarak kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan İba ve beraberindeki heyetin ilk durağı Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi oldu.

Edirne Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Sevim Karaman’dan kadınlara yönelik hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi aldıklarını ifade eden Başkan İba, pandemi sürecinde göstermiş oldukları özverili çalışmaları için kadınlara teşekkür etti.

Başkan İba ve beraberindeki heyetin ikinci durağı ise Trakya Gazeteciler Derneği oldu. Başkan İba, derneği gezerek yerel gazetelerin 15 Temmuz sergisi hakkında bilgi aldı.

Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Doğan ve yönetimine ziyarette bulunan İba, “Hakikatin hatırını yere düşürmeyen tüm gazetecilerimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Edirne Bölge Müdürü Uğur Ülgen’e ziyarette bulunan İba ve beraberindekiler, kentte yeni yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Son olarak da Edirne Tanıtım ve Turizm Derneği Başkanı Bülent Bacıoğlu ve Edirne Şehit Aileleri Derneği Başkanı Faruk Çiftçi’ye ziyaretlerde bulunan İba, “Bu cennet topraklar üzerinde yüzyıllardır hür bir şekilde yaşıyorsak, bunun sebebi şehitlerimizin kahramanlığıdır. Eğer şanlı al kırmızı bayrağımız 780 bin kilometrekare üzerinde özgürce dalgalanıyorsa, bu ülkenin insanı onuruyla, şerefiyle hayatını sürdürüyorsa, şüphesiz bunda en büyük pay şehit ve gazilerimizindir. Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Taarruzun Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bin yıldır vatanımızın bekası için gözlerini kırpmadan canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle yad ediyor, Allah hepsinden razı olsun diyorum.” İfadelerini kullandı.

“Ziyaretler bizim için büyük önem taşıyor”

Kamu, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin büyük önem taşıdığını söyleyen Başkan İba, “Çünkü kentimizin gelişmesi ve büyümesi için karşılıklı diyalog halinde olmamız ve eksik olan konular hakkında bilgi almamız gerekiyor. Kentimizin büyümesi ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Şeklinde konuştu.

Burcu Temel