Bayram coşkusu çarşıya taşındı

Edirne'de  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen törenlere katıldıktan sonra güneşli havanın tadını çıkarmak için cadde ve sokaklara akın eden vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşadı.

Bayram coşkusu çarşıya taşındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de sabah saatlerinde etkili olan soğuk hava yerini güneşe bıraktı. Yaz havalarını aratmayan sıcak, vatandaşları cadde ve sokaklara döktü.

Kentin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi de sıcak havadan nasibini aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 101. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen tören yoğun katılımla gerçekleştirildi. Çocukları bando takımında yer alan ve okullarından tören alanına kadar marşlar eşliğinde yürüyen öğrenciler gösterileri ile büyük beğeni topladı.

Güneşli havanın tadını çıkarmak için 29 Ekim kutlamaları sonrası dolaşmaya çıkan vatandaşlar, alışveriş yaptı, güvercinleri besledi ve banklara oturarak güneşin tadını çıkardı. Sıcak havadan nasibini alanlardan birisi de seyyar satıcılar oldu. Saraçlar Caddesi'nde oluşan kalabalık seyyar satıcıların da yüzünü güldürdü.