Bir yanda kavurucu sıcak, bir yanda 3 günlük susuzluk

Edirne'nin Yıldırım Mahallesi'nde günlerdir devam eden su kesintileri vatandaşları mağdur etti. Kavurucu sıcakla mücadele ederken duş bile alamayan vatandaşlar, ihtiyaçlarını taşıma suyla karşılamaya çalışıyor.

Bir yanda kavurucu sıcak, bir yanda 3 günlük susuzluk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yıllardır çözülemeyen ve vatandaşların kanayan yarası olan alt yapı sorununun yanı sıra son günlerde yaşanan su kesintileri de pes dedirtti. Vatandaşlar, çamaşır, bulaşık ve duş gibi ihtiyaçları için cami bahçelerinden su taşıyor.

Kentin Yıldırım Mahallesi'nde 3 gündür devam eden su kesintileri vatandaşların tepkisine neden oldu. Evlerindeki çeşmelerden bir damla bile su akmayan vatandaşlar, patlaklar nedeniyle yollarda oluşan su birikintileri ve çamurlardan da bezmiş durumda....

Bu sorunların uzun süredir devam ettiğini belirten mahalle sakinleri, belediye yetkililerine seslenerek bu duruma çözüm bulunmasını istedi.

Yıldırım Mahallesi sakinlerinden Muhammed Ali, yaşanan kesintilerden çok rahatsız olduklarını ve duş bile alamadıklarını söyledi.

Su kesintisinin 3 gündür devam ettiğini belirten Ali, tek istediklerinin sorunun giderilmesi ve suların bir an önce gelmesinin olduğunu aktardı.

Defalarca belediyeyi aramalarına rağmen bir muhatap bulamadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, camilerdeki çeşmelerden su taşımak zorunda kaldıklarını ifade ettiler.