Çarşı merkezinde atıyla gezen adam görenleri şaşırttı

Edirne'nin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde atıyla birlikte gezen Salih Aktürk, görenleri şaşkına çevirdi.

Çarşı merkezinde atıyla gezen adam görenleri şaşırttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kentin en kalabalık noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde beyaz bir atın üzerinde dolaşan adam şaşkınlık yarattı. Ankara'daki bir çiftlikten getirdiği atına gözü gibi bakan Aktürk, çocukluk hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Küçük yaşlardan beri bir atının olmasını isteyen Aktürk, bu isteğini yıllar sonra gerçekleştirdi. Beyaz Aktürk adını verdiği at kısa sürede ilgi odağı oldu.

Bazı vatandaşlar Aktürk'ün atla dolaşmasını cep telefonlarıyla görüntüledi. Bazı vatandaşlar atın yanına giderek sevdi, bazıları ise atla birlikte fotoğraf çektirdi.

"Kimisi gelip seviyor, kimisi fotoğraf çektiriyor"

Görenlerin durup baktığını söyleyen at sahibi Salih Aktürk,  "Atla gezmek beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bizi görenler durup bakıyor. Kimisi gülüp geçiyor kimisi gelip fotoğraf çekiliyor. Eski dönemleri hatırlayanlar oluyor. Görenler şaşırıyor. küçüklükten beri hevesim vardı. İmkanım oldu bir at almaya karar verdim. Mayıs ayında Ankara'dan getirttim. O zamanda beri benimle. Birlikte güzel vakit geçiriyoruz" dedi.