'Çocukların kullanması tehlikeli'

Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, ATV motorların çocuklar tarafından kullanılmasının tehlikeli olduğunu belirtti.

'Çocukların kullanması tehlikeli'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demirkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, özellikle yaz mevsiminde ATV motor kullanımının attığını belirtti. Sahil bölgelerinde bu araçlara sıklıkla rastlandığını anlatan Demirkıran, şunları kaydetti:

"Özellikle küçük yaştaki çocukların trafiğe açık yerlerde ATV kullandığına dair duyumlar aldık. Küçük yaş grubu için motorlu araçların hepsi tehlikelidir. Belli bir büyüklükten sonra ATV'nin plakalı olması gerekiyor. Kolluk kuvvetlerimiz de bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları sürdürüyor. Burada ailelere çok büyük rol düşüyor. Biz ailelere böyle araçları küçük yaştaki çocuklara vermemelerini öneriyoruz. En büyük sorumluluk ailenindir."

AA