Dikkat! Elektrik kesintisi yaşanacak

6 Temmuz Perşembe günü elektrik dağıtım merkezi bakım onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından açıklandı.

Dikkat! Elektrik kesintisi yaşanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TREDAŞ tarafından, trafo bakım onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı belirtildi.

                6 Temmuz Perşembe günü saat 12.00 ila 17.00 arasında gerçekleştirilecek çalışma süresince

Edirne Merkez İlçeye Bağlı; Karakasım, Orhaniye, Sazlıdere, İskender ve Köşen Köyleri ile Havsa İlçe

Merkezi ile Tayakadın Köy arasında kalan diğer tesisler çalışma süresince enerjisiz kalacaktır.

1-b) Edirne İli Havsa İlçesi; Cumhuriyet Mahallesi Bölgesinde Kalan Kilim Mensucat Fabrika Tesisleri,

Varoş Mahalle Bölgesinde kalan Öktem Bağcılık, Seda İnşaat, Özersoy akaryakıt istasyonu, Ahmer ARDA tarımsal sulama tesisleri, Uzunköprü Yolunda Kalan Fabrika ve diğer işletmeler Kuzucu, Çukurköy, Kulübalık, Bakışlar, Şerbettar, Tahal, Necatiye, Yolageldi, Naipyusuf, Kabaağaç, Oğulpaşa köy ve Oğulpaşa tarımsal sulama tesisi, D-100 Karayolu üzeri Fidan turistik dinlenme tesisi, Abalar, Azatlı Köyleri ile bu istikametteki diğer tesisler enerjisiz kalacak.

Vatandaşlar elektronik aletlerin zarar görmemesi adına önlem alınması yönünde uyarıldı. Elektrikle çalışan aletlerin devreden çıkarılarak, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği belirtildi. Jeneratör kullananların kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 Fazlı motor kullananların (Asansörü olan binalar, sanayi kuruluşları v.s.), enerji geldikten sonra motor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek çalıştırmaları yetkililer tarafından bildirildi.

Haber Merkezi