DSİ kadın basketbol takımı İstanbul deplasmanında

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 2024-2025 sezonunda heyecan 6. hafta maçlarıyla devam ediyor. Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı, altıncı hafta mücadelesinde Emlak Konut Gelişim'e konuk olacak.

DSİ kadın basketbol takımı İstanbul deplasmanında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne DSİ Kadın Basketbol Takımı, bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele ediyor. Takım, lige yeni yükselmiş olmasına rağmen büyük hedeflerle ilerliyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde geçen hafta kendi evinde Bursa Uludağ Basketbol takımını kıran kırana geçen maçta 78-76 mağlup etmeyi başardı. Potanın perileri, yoluna emin adımlar ilerliyor. Yerli ve yabancı oyuncuların gösterdiği performans ile daha da güçlenen takım, Edirne’deki basketbol kültürünü canlandırmayı amaçlıyor..

Edirne ekibi, ligde galibiyet serisi yakalamak için İstanbul’da kazanmak için parkeye çıkacak. Edirne DSİ’nin rakibi Emlak Konut Gelişim, ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayacak. İki takım arasında oynanacak bu kritik karşılaşma, sezonun gidişatı açısından önemli bir adım olacak. Maç, 21 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’da Başakşehir Spor Salonu’nda oynanacak.