Duyarsız kalmadılar

Edirne'de iki erkek çocuğun tacize uğraması sonrası kentte büyük üzüntü yaşandı. Yaşanan olaya duyarsız kalmayan organizasyon sorumluları açık hava konserlerini ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Duyarsız kalmadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Edirne’de açık hava Konserleri düzenleyen Organizasyon firması Aziz Gül ve EDN Ajans yetkilisi Ümit Özel, kentte yaşanan taciz olayına duyarsız kalmadı. Yaptıkları tüm masraflara rağmen Semincenk, Motive ve Cem Adrian açık hava konserlerini ileri bir tarihe ertelediklerini duyurdu.

Alınan karar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve takdir topladı.

Organizasyonlar tarafından ortak yapılan açıklamada, “Son Günlerde Edirne’de yaşanan çocuk istismarı haberleri, bizleri ve tüm şehri derinden sarsmıştır. Böyle bir atmosferde müzik etkinliklerimizi gerçekleştirmek hem vicdani sorumluluğumuz hem de provokasyon riskine karşı bir önlem olarak doğru olmayacaktır. Bu nedenle, organizasyon ekibi olarak 11 Ekim Semicenk, 12 Ekim Motive ve 16 Ekim Cem Adrian etkinliklerimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Bu kararı anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Yeni tarih ve detaylar için bizi takip etmeye devam edin” ifadelerine yer verdi.

Dilek Şahin