Edirne'de 129 kurs açıldı, 2 bin 312 öğrenci eğitim aldı

Edirne'de okulların tatile girmesi ve tatilin başlamasının ardından yaz kuran kursları da açıldı. Kurslara katılımın yoğun olduğunu belirten İl Müftüsü Hasan Başoğlu, bu yaz merkezde 129 kurs açıldığını, 2 bin 312 öğrencinin de eğitim aldığını söyledi.

Edirne'de 129 kurs açıldı, 2 bin 312 öğrenci eğitim aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023-2024 Eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından öğrenciler tatile girdi. İl Müftülüğü tarafından yaz kuran kursları açıldı. Ülke genelinde her yaz gerçekleşen Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı yaz kuran kursları bu yıl da yoğun ilgi gördü.Edirne genelinde yaz kuran kursları kapsamında açılan derslerde bu yıl 5bin 811 öğrenci eğitim aldı. Kurslara katılım halen yoğun şekilde devam ediyor.

İl genelinde ise 5 bin 811 öğrenci yaz kuran kurslarında eğitim aldı.  Bu yaz kuran kursu adı altında Edirne il merkezinde 129 kurs açıldığını söyleyen Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu,kursta toplam 2 bin 312 öğrencinin eğitim gördüğünü belirtti.

 İl genelinde 5 bin 811 öğrencinin eğitim aldığını aktaran Başoğlu,"Bu dönem kuran kurslarının da sonuna yaklaştık. Önümüzdeki dönem hazırlıklarına şimdiden başlayacağız” Dedi.