Edirne Giyim çalışanlarından anlamlı kermes

Edirne'nin en köklü kuruluşlarından birisi olan Edirne Giyim Sanayi Fabrikası tarafından Lösev yararına kermes düzenlendi. Kermesten elde edilen gelirler, LÖSEV'e bağışlanacak.

Edirne Giyim çalışanlarından anlamlı kermes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Giyim Sanayi (EGS) Fabrikası çalışanlarından oluşan “Hanım Eller” topluluğu tarafından fabrikada kermes düzenledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi gören kermes, geleneksel hale geldi.

"Katılımdan memnunuz"

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen kermesin organizatörlerinden Hanım Eller grubu temsilcisi Emel Candan; “Her yıl LÖSEV’e yardım amacıyla düzenlediğimiz etkinliğe arkadaşlarımızla birlikte hazırlanıyoruz. 11 yıldır düzenli olarak yaptığımız kermesin gelirinin tamamını LÖSEV’e bağışlıyoruz. Bu gelenek bundan sonra da aktif bir şekilde devam edecek. Güzel bir şey yaptığımızı düşünüyoruz. Arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Katılımdan gayet memnunuz” dedi.

LÖSEV’de Gönüllü İletişim Yönetmeni olarak çalışan Burcu Durgun, gönüllüleri ziyaret amacıyla geldiklerini ve kermese rast gelmişken katılım sağladıklarını ve bu anlamlı etkinliği çok beğendiklerini belirtti.

Fabrikanın içinde düzenlenen kermeste el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu. Yoğun ilgi gören kermeste örnek bir davranış sergilendi.