Edirne Müzik Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor

Edirne'de 6-7-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Müzik Festivali, her yıl olduğu  gibi bu yıl da birbirinden ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturuyor.

Edirne Müzik Festivali, birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Müzik Festivalinin ilk günü Zakkum ve Emir Can İğrek rüzgarı esti. Eenkli görüntülerin yaşandığı konserde, müzikseverler doyasıya eğlendi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden ünlü sevilen sanatçıları müzikseverlerle buluşturduklarını söyleyen Organizasyon sorumluları Aziz Gül ve Ümit Özel, "Havalar soğumaya başladı. Ama öğrencilerin kente sönmesiyle birlikte bir hareketlilik yaşanmaya başladı. Bu bizim konserlerimize de yansıdı. İlk gün hafif yağmur yağdı. Yağmur berekettir. Uzun süredir beklenen yağışların az da olsa gelmesi herkesi sevindirdi. Tabi müzikseverlerimiz soğuk ve yağışa rağmen bizi yalnız bırakmadı. İlk günden yoğun bir kalabalık vardı. Festivalimize olan ilgi her geçen yıl artıyor" dedi.

Edirne Müzik Festivali Gül Davet Bahçesi'nde gerçekleşti. İlk olarak Emre Fel daha sonra Emircan İgrek, Zakkum ve Motive'nin sahne aldığı konserde müzikseverler doyasıya eğlendi. Bazen neşeli bazen hüzün dolu anların yaşandığı konserde izleyicilerden bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Sanatçılarla birlikte şarkılara eşlik eden müzikseverler, soğuk ve yağışlı havaya rağmen eğlenceden vazgeçmedi.

Son dönemde ‘Ali Cabbar’ ve ‘Can Dostum’ şarkılarıyla hafızalara kazınan genç şarkıcı Emir Can İğrek, Edirne konserinde gösterdiği performansla hayranlarını coşturdu.

Yoğun ilgi gören festivalde 7 Ekim Cumartesi Melike Şahin, Mert Demir ve Skapova, 8 Ekim Pazar ise Yüzyüzeyken konuşuruz, Sena Şener ve Blok3 sahne alacak.

Özlem Ceylan