Ayaydın: Taraftarı destek için maça bekliyoruz

3.Lig 4. grupta mücadele eden Edirne Spor, kendi evinde Kırıkkale FK'yı ağırlıyor. Tunca Spor Tesislerinde oynanacak maça hazırlanan Edirne Spor'da hedef mutlak galibiyet. Edirne Spor 'un sıkıntıları yüzünden lige iyi başlayamadığını belirten kulüp başkanı Onur Yaren Ayaydın, taraftara çağrı yaparak tribünlerdeki yerlerini almaya davet etti.

Ayaydın: Taraftarı destek için maça bekliyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Spor,Pazargünü  Kırıkkale Futbol Kulübü ile oynacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın oynanacağı Tunca Spor Tesislerinde maça hazırlanan Edirne Spor, galibiyete kitlenmiş durumda. Yaşanan mali krizler nedeniyle lige kötü başlayan Edirne Spor, oynadığı 3 maçta sadece 1 puan toplaya bildi.

Mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak olan Edirne Spor’da, Bertuğ, dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

‘Taraftarı destek için bekliyorum’

Edirne Spor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, Edirne Spor, Kırıkkale FK ile oynayacağı maça  Hakkı Hocaoğlu ile iyi hazırlandıklarını belirterek, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirtti. Edirne Spor’un sıkıntılı dönemden geçtiğini hatırlatan Ayaydın, “Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Lige güzel başlangıç yapamadık. Bizim için kritik bir maç.Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Kendi evimizde oynuyor olmamızın avantajını kullanmak için Edirnelileri ve bu takıma  gönül vermiş herkesi Pazar günü saat 16.00’da Tunca Spor Stadına  bekliyorum.” dedi.