Edirneliler Ali Gürbüz dedi

Edirne'de 4-7 Temmuz'da gerçekleştirilecek 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesi vatandaşlar favori pehlivanlarını seçti. Vatandaşlar bu yıl en çok Ali Gürbüz'ü desteklediklerini iletti.

Edirneliler Ali Gürbüz dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde, vatandaşlar favori pehlivanlarını seçmeye başladı. Bu yıl en çok desteklenen pehlivan ise Ali Gürbüz oldu.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin heyecanı Edirne'de şimdiden hissedilmeye başlandı. Geleneksel olarak düzenlenen bu etkinlik öncesinde, güreşseverler favori pehlivanlarını belirlemek için anketlere katıldı ve görüşlerini paylaştı.

Vatandaşlar arasında yapılan anket ve görüşmelerde, Ali Gürbüz'ün en çok desteklenen pehlivan olduğu ortaya çıktı. Gürbüz, önceki yıllarda elde ettiği başarılar ve sergilediği performansla güreşseverlerin favorisi haline geldi.

Edirneliler, tarihi güreşlerin başlamasını sabırsızlıkla beklerken, Ali Gürbüz'ün bu yıl da önemli bir performans sergileyeceğine inanıyor. Gürbüz'ü destekleyen vatandaşlar, güreşlerde kendisine başarılar diledi ve onun galip geleceğine olan inançlarını dile getirdi.

Vatandaşlardan Selim Canbaz Orhan Okulu, Nazmiye Seçkin Ali gürbüz, Kutay Gülmez Ali Gürbüz, Osman Beşkardeş Ali Gürbüz, Barkın Berkay Ali Gürbüz, Alperen Keskin İsmail Balaban, Ahmet Altan Ali Gürbüz’ün başpehlivanlıkta en büyük favorinin olduğunu söyledi.

Dilek Şahin