Edirnespor Bölgesel Gelişim Ligi'nde iddialı

Edirnespor, alt yapısı U17 ve U19 yer aldığı bölgesel gelişim ligi başlıyor. Geçtiğimiz sezon başarılı performans sergileyen takım lige iddialı hazırlanıyor.

Edirnespor Bölgesel Gelişim Ligi'nde iddialı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

sergileyen Edirnespor U17 ve U19 takımlarının yer aldığı lige iddialı hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 2024-2025 sezonunda Edirne’yi temsil edecek olan Edirnespor, alt yapının gelişiminin sağlanması için U19 ve U17 takımlarını bölgesel gelişim ligleri için tekrardan başvuruda bulundu.

2024-2025 sezonunda, toplam 57 kulübün katılımıyla 6 farklı grupta oynatılacak olan U19 Bölgesel Gelişim Ligi’nin grupları ve gruplarda oynanacak müsabaka sayıları belli oldu.
Gelişim ligine TFF 3’üncü, TFF 2’inci Lig, katılımları zorunlu olan Trendyol 1’inci Lig kulübü ve A takımı BAL’da mücadele etmesine rağmen elit ligde yer alan Eskişehirspor ile birlikte 57 kulüp başvuruda bulundu.

Edirnespor U17 ve U19 takımları ile geçen sezon gelişim liginde başarılı bir grafik çizmişti. 2024-2025 sezonunda da Edirnespor bu ligte mücadele edecek. Muhammer Şener Tesislerinde düzenlenen toplantıya, Edirnespor’un Alt Yapılardan Sorumlu Yöneticisi Şahin Kırbiç, Edirnespor’un U17 ve U19’un antrenörleri Arda Denizeri, Serkan Özbay, Hasan Eskin,K adir Sünnetçiler, Uğur Aydın ile Ergin Kubatlıoğlu katıldı.

‘Marmara grubunda yer alacağız’

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Edirnespor kulüp başkanı Onur Yaren Ayaydın; “Bölgesel gelişim Ligi’nde Marmara grubunda yer alacağız. Lige elbette katılım sağlıyoruz. Her sene katılıyoruz. Geçen sezon başarılı bir performans sergiledik aynı çizgimizi bu sezonda sürdürmek istiyoruz’’ diye konuştu.