EDİRNESPOR, HOCAOĞLU İLE YOLLARINI AYIRDI

Edirnespor, Teknik Direktör Hakkı Hocaoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu. Kulüp yönetimi tarafından yapılan açıklamada, son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından karşılıklı anlaşarak Hocaoğlu ile yolların ayrıldığı belirtildi.

EDİRNESPOR, HOCAOĞLU İLE YOLLARINI AYIRDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirnespor yönetimi, Hakkı Hocaoğlu’na bugüne kadar kulübe vermiş olduğu emekler için teşekkür ederken, takımın geleceği için yeni bir teknik direktör arayışına başlandığını da duyurdu. Yapılan açıklamada, “Edirnespor’a bugüne kadar vermiş olduğu katkılar ve fedakârlıklar için Hakkı Hocaoğlu’na ve ekibine teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Edirnespor, sezona mali krizle girmiş, ilk olarak sezon başlamadan teknik direktör Kadir Kar ile yolları ayırmıştı. Yeni sezona Hocaoğlu ile başlayan takım, özellikle son haftalarda istenen performansı gösterememesi nedeniyle teknik ekip eleştirilerin odağında bulunuyordu. Kulübün yeni teknik direktörünün kim olacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak yönetimin kısa süre içinde bu konuda bir adım atması bekleniyor.

Edirnespor, gelecek haftalarda toparlanarak ligde üst sıralara çıkmayı hedefliyor.